Kleurrijke ontdekkersbal - Zeewereld

Staat: Nieuw product

Haba

HAB943

Laat je kleintje de wondere onderwaterwereld ontdekken met deze prachtige rammelaar. Naast de schattige zeewezens heeft de rammelaar ook een pieper, belletje en knisperfolie om je baby te blijven boeien.

Dit ontdekkersballetje is leuk om op een speelmat of in het bedje te leggen.

12,99 €

10,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306077

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 6 maanden

Toffe rammelaar zeewereld van Haba is een bal met maritiem thema. Hier kruipt elke baby onmiddellijk achteraan want de schattige zeewezens nodigen uit om te ontdekken en te verkennen.

Leeftijd: vanaf 6 maanden
Afmetingen: 10 x 10 x 10 cm
Materiaal: acrylnitril-butadieen-styrol-copolymeer & polyester
Wasadvies: wassen op maximaal 30 graden - niet in de droger, niet bleken & niet strijken
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!