Knappe kroon - Alexandra

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA408

Kroon jezelf tot ... de knapste prinses van allemaal dankzij deze prinsessenkroon van Souza!

Deze royale haaraccessoire is opgebouwd uit fonkelende parels en gouden kralen, is vastgezet op een onwijs handige diadeem. De diadeem van prinses Alexandra zorgt ervoor dat de kroon stevig op het hoofd van de prinses blijft staan wanneer zij aan het spelen is of haar onderdanen moet begroeten.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 102560

PersonagePrinses/Koningin
TypeKroontjes
KleurRoze

Prinsessenkroon Alexandra van Souza for kids! met gouden diadeem, parels en fluffy roze pluimpjes, ideaal om jezelf te kronen tot de grootste stijlkoningin van het verkleedfeest. 

Psst: de toverstaf Esmeralda past perfect bij deze kroon en is ook een top accessoire!

De Souza! verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om de knappe outfits en  verkleedkledij compleet te maken. Zo wordt verkleden pas echt een heerlijk feestje.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.