Set van 2 vierkante borden - Blush

Twee roze kinderborden met handige opstaande rand

Staat: Nieuw product

Mushie

MLU158

Aan tafel met Mushie (65)

Het servies van Mushie is kids- en stijlproof! Je kan ze elke dag gebruiken en ook met je meenemen als jullie lekker gaan picknicken in het park of een dagje doorbrengen op het strand.

Deze herbruikbare bordjes komen in een set van 2 en zijn mooi van kleur. Een perfect aanwinst voor jouw keuken.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.007.04

TypeBorden
KleurRoze
STOP/FINISTOP

Set van 2 vierkante bordjes Blush uit de collectie van Mushie gemaakt in Denemarken van BPA-vrij polypropyleen plastic, deze hippe borden zijn vaatwasmachinebestendig en magnetronbestendig om de maaltijd te vereenvoudigen en het opruimen te vergemakkelijken.

Alle kleuren bordjes en kommen zijn perfect onderling te combineren voor een heerlijke maaltijd.

Afmetingen: 19 x 19 x 2,5 cm
Materiaal: BPA-vrij polypropyleen plastic
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser en microgolfoven

_

De zacht kleuren en heerlijke materialen maken van het servies van MUSHIE elegante musthaves om elke dag te gebruiken en je kapoenen voor te schotelen in stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Mushie - Mushie is een toonaangevend Amerikaans merk dat zich inzet voor het leveren van duurzame producten van ecologische materialen aan jonge gezinnen. Hun missie is duidelijk: alleen het beste is goed genoeg voor onze baby's. Mushie biedt een scala aan handige musthaves in prachtige kleuren die het leven met kleine kindjes zowel gemakkelijker als stijlvoller maken. Bovendien zijn al hun producten betaalbaar en plezierig voor zowel kleintjes als ouders. Duurzaamheid en Kwaliteit Duurzaamheid en kwaliteit zijn kernwaarden bij Mushie. Ze begrijpen de verantwoordelijkheid om een gezonde en veilige omgeving voor kinderen te creëren. Daarom maken ze uitsluitend gebruik van ecologische materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen. Elk product is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met het oog op duurzaamheid, zodat ouders kunnen vertrouwen op hoogwaardige items die generaties lang meegaan. Stijlvolle musthaves voor thuis en onderweg De collectie van Mushie omvat een breed scala aan producten die ontworpen zijn om het dagelijks leven met kleine kindjes te vergemakkelijken. Van praktische tetradoeken en bijtringen tot stijlvolle slabbetjes en kinderservies , elk item combineert functionaliteit met esthetiek. Mushie begrijpt dat ouders willen dat hun kinderen er ook goed uitzien, daarom zijn alle producten stijlvol ontworpen. De levendige kleuren voegen een vleugje speelsheid en vreugde toe aan het dagelijkse leven. Geniet van de reis van het ouderschap Bij Mushie geloven ze dat ouderschap een avontuur is dat samen met het kindje wordt beleefd. Ze streven ernaar om producten te bieden die niet alleen praktisch zijn, maar ook vreugde en plezier brengen aan zowel kleintjes als ouders. Ze willen helpen bij het creëren van mooie herinneringen en het delen van kostbare momenten tijdens de reis van het ouderschap. Ontdek nu de betoverende wereld van Mushie. Bekijk de collectie en vind de perfecte musthaves die passen bij jouw stijl en behoeften. Mushie is er trots op deel uit te maken van de ouderlijke reis en biedt met liefde gemaakte producten van hoge kwaliteit.
Collectie Aan tafel met Mushie
Inspiratie en stories