knotsgek baby geluidenhuisje (6 m)

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19684

Kijken, voelen, tasten, luisteren... dit geluidenhuisje biedt kinderen een heleboel mogelijkheden en blijft lang interessant. Om de verschillende...

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Kijken, voelen, tasten, luisteren... dit geluidenhuisje biedt kinderen een heleboel mogelijkheden en blijft lang interessant. Om de verschillende prettig en natuurlijk klinkende geluiden te beluisteren, hoeven de kinderen slechts met hun vinger de zilverkleurige stiksels aan te raken. Dat bevordert de fijne motoriek, het gehoor en de muzikaliteit. Het huisje kan worden open geplooid en er zijn nog veel meer elementen te betasten en ontdekken.

De geluidenmodule met volumeregelaar (2 standen), stand-bymodus en uitschakelknop is uitneembaar. Voor baby'tjes vanaf 6 maanden. Geluiden: rinkelen, snurken, klateren, miauwen, kraken, tjilpen, tonen. Exclusief batterijen (1.5 V AAA). Materiaal: polyester, wasbaar zonder geluidenmodule.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1620120.35
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!