Knuffelpopje Elli

Streelzacht knuffeltje met fopspeenlusje

Staat: Nieuw product

Haba

HAB1054

Dit knuffelpopje is tegelijkertijd een knuffeltje en een tutdoekje in absorberend katoen. Dit popje heeft alles om je kleintjes speelkameraadje te worden en staat altijd klaar om troost te bieden. De verschillende structuren zijn zo leuk om te voelen en te ontdekken.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306223

CollectiePoppenwereld
TypeKnuffeldoekjes
KleurRoze
Leeftijdvanaf de geboorte

Knuffelpopje Elli van Haba is een zacht knuffeldoekje met lus voor een tutje aan te bevestigen. Het knuffeltje kan zowel gebruikt worden als speelfiguurtje, als slaapknuffeltje. Deze zachte hulp bij het inslapen is een schattig vriendinnetje voor jouw kleine hartendief.

Leeftijd: vanaf de geboorte

Materiaal: Katoen, elastaan, polyester

Afmetingen: 23 x 22 x 3 cm

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!