Koninklijk houten zwaard & schild - Leeuw

Staat: Nieuw product

Vilac

JT185

Echte krijgers verdienen de mooiste accessoires. Dit houten zwaard met schild is geverfd in royale kleuren en er staat een statige leeuw op.

Ideaal om je ridder- of krijgerskostuum af te werken. Stoer speelgoed om cadeau aan je kleine held.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2962

PersonageRidder
CollectieVilac Imitation
TypeVerkleedaccessoires
Leeftijdvanaf 4 jaar

Houten zwaard & schild Leeuw van het Franse Vilac. Perfect voor fantastische speelmomenten, verkleedfeestjes of grote veldslagen te voeren in de speelkamer. Rond het handvat van het stevig houten zwaard zit touw gebonden, zodat je het stevig kan vasthouden. Aan de achterkant van het stoere leeuwenschild zitten 2 banden om het op je arm te dragen.

Afmetingen: schild 34 x 33 cm - het zwaard is 40 cm lang - de verpakking is 40 x 49 x 4 cm groot

Materiaal: hout

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.73
  • Door Pats B.
  •  de 16/10/2020
Leeuw was niet meer voorhanden ..was draak
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!