Kroon - Chapira

Prinsessentiara met diamantjes en schuifspeldjes aan de uiteinden

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA417

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (115)

Stap statig het verkleedpartijtje binnen met deze tiara om je hoofd. Het is de finishing touch van elke prinsessenoutfit.

De gouden Chapira kroon is een ontwerp van Souza for Kids! uit Nederland.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 77105187

PersonagePrinses/Koningin
TypeKronen
KleurGoud

Chapira is een echte tiara om je feestjurk af te maken. Dankzij de schuifspeldjes aan de uiteinden van de diadeem blijft de kroon goed zitten in je prinsessenkapsel.

_

De Souza! verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om de knappe outfits en  verkleedkledij compleet te maken. Zo wordt verkleden pas echt een heerlijk feestje.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories