Ledikantdeken lace Elba - Grey wave

Luchtig babydekentje afgewerkt met kanten biesje

Staat: Nieuw product

KoeKa

BBKK363

Je babytje brengt zijn eerste maanden al liggend door, daarom is een babydeken zo belangrijk, om hem warm en vooral comfortabel te houden.

Laat je kleintje lekker wegdromen onder dit luchtige babydekentje van Koeka. Het ledikantdeken is speciaal gemaakt voor de warmere dagen, zo kan hij nog steeds genieten van dat veilige ingestopte gevoel.

64,95 €

51,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1056-0031 502-100150

SamenstellingenKatoen
Formaten100 x 150 cm
TypeDekentjes
KleurGrijs

Ledikantdeken lace Elba Grey Wave van Koeka is een luchtig babydekentje in een lichtgrijze kleur gemaakt van organisch tetrakatoen. De neutrale kleur en het tijdloze design zorgen ervoor dat het dekentje naadloos binnen ieder interieur passen. Een echte aanvulling voor jouw baby-uitzet!

Dit ledikantdekentje maakt deel uit van de Elba collectie. De collectie heeft een verfrissende zomerse stijl, De luchtige, koele stof is gemaakt van 100% katoen en kenmerkt zich door het subtiele biesje van katoenkant dat op elk item is te vinden. Feel the breezy Elba summer vibe!

Afmetingen: 150 x 100 cm

TOG-Waarde: 0,8

Materiaal: 100% organisch katoen

Wasadvies: wassen op 30°C, niet geschikt voor de droogkast, op de laagste stand strijken

_

Koeka is een Nederlands merk, dat zich echt toespitst op baby-essentials. Niet enkel functioneel voor ouder en kind, maar ook matchy met het interieur. Inmiddels is Koeka uitgegroeid tot een echt lifestyle merk. De collectie speelt in op de huidige trendkleuren en materialen, zonder te moeten inboeten op kwaliteit. En net daarom zijn wij fan van dit babymerkje; hun baby-accessoires staan garant voor een tijdloos design, voor elk wat wils. Koeka kiest ook vaker voor duurzame materialen, en dat kunnen wij bij de Kleine Zebra alleen maar aanmoedigen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
354500.111
Koeka - Koeka bestaat sinds 1998 en is verkrijgbaar in meer dan 10 landen. Ze maken kleding en verzorgingsproducten voor kinderen van 0-10 jaar. Dit volwaardige lifestyle merk is gevestigd in Nederland en heeft een team met enthousiaste mensen die zich dagdagelijks inzetten voor jouw kleine kapoen.Wondermooie kinderproducten die met jou matchen'Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud'. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk en comfortabel . En perfect afgestemd op de wereld van baby's en kids.Zalig zachte collecties met echte baby musthavesAl hetgeen dat je nodig hebt voor jouw baby vind je terug in de Koeka-collecties Runa ,  Vigo en Dijon . Alles van badcapes en handdoeken tot wiegdekens en opbergmandjes. Allemaal gemaakt van zachte en natuurlijke stoffen waar jij én jouw kindje heerlijk van kunnen genieten.