Leuk, zacht wikkelvestje - grijs melee

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

Leuke, zachte wikkelvest gemaakt van zacht, biologisch katoen. Een fijn stuk uit de organische Polly collectie van Mundo Melocoton.

Je kan het sluiten met twee drukknoopjes. Lekker makkelijk, want zo hoef je het niet over het hoofdje van je kindje te trekken bij het aan- en uitkleden.

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2887/2888/2889/2914

CollectiePolly
TypeWikkelvestjes
KleurGrijs

Sober, elegant wikkelvestje van Mundo Melocotón, een echte baby-essential van Belgische topkwaliteit. Het komt uit de organische Polly-collectie en is gemaakt van organisch interlock katoen. Interlock is een erg zachte en soepele stof. Het is een gebreid katoen, ook wel dubbele jersey genoemd, omdat 2 lagen over elkaar gelegd worden. De stof is dikker, steviger en van hogere kwaliteit als gewoon standaard katoen.

Afmetingen: verkrijgbaar in verschillende maatjes.

Materiaal: 100 % organisch interlock katoen

Mundo Melocotón is een Belgisch merk vol stijlvolle basics in prachtige kleuren, gemaakt in soepele stoffen van topkwaliteit en met een hoog knuffelgehalte waar baby's en peuters (maar ook hun ouders) instant blij van worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.260.010.170.061
mundo melocotón - is jong en nieuw, opgericht met héél veel zin en energie, en maakt veilige en oerdegelijke artikelen die tot de verbeelding spreken van baby's, kinderen en ouders.