Lieve muursticker XL - Bear

Staat: Nieuw product

Lilipinso

LPS055

Monochrome kinderkamer inspiratie (220)

Deze cute beer kan je een plekje geven in je interieur en hij zal je kleintje geruststellen, gadeslaan tijdens het spelen, gezelschap houden bij het in slaap vallen en zo veel meer.

Deze interieursticker komt uit de collectie van het Franse interieurmerk Lilipinso en is perfect aan te vullen met een zacht tapijtje of mooie poster. Woondecoratie die je kamer af maakt.

38,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : S1284

TypeMuur- en interieurstickers
KleurZwart/wit
ThemaDieren

Lieve XL muursticker Bear van Lilipinso is makkelijk aan te brengen op je muur én zorgt meteen voor een leuke sfeer in het kamertje van je mini.

Design: Laure Ourmieres

Afmetingen stickervel: 47 x 40 cm

Materiaal: matte vinyl

Herkomst: geproduceerd in Frankrijk

De XL muurstickers kan je best met 2 aanbrengen, dat vergemakkelijkt het plaatsen op de muur. Enkel aanbrengen op een gladde en schone ondergrond, maakt deze eerst vet- en stofvrij, laat goed drogen. Achteraf makkelijk te verwijderen zonder sporen. Bij de muursticker zitten stap voor stap instructies. Plak de stickers niet in de buurt van een radiator of een andere warmtebron.

_

Lilipinso is een Frans interieurmerk boordevol stijl en inspiratie. In hun collecties vind je onder meer knappe tapijten, wondermooi behang en originele muurstickers, ze worden gemaakt in samenwerking met artiesten van over heel de wereld. Uniek, volgens de laatste trends en van prima kwaliteit. Perfect om je baby of kindje een eigen plekje te geven en de kinderkamer een make-over te geven om te groeien en te bloeien.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories