Lieve schommelwieg - Sluimerwei *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13649

Ach, wat heerlijk is het om rustig in dit groene wiegje te rusten. In de sluimerwei kunnen baby's zachtjes in slaap worden gewiegd.

En als ze wakker zijn, kunnen ze op "voeltocht" gaan: het schaap heeft knisperoren en een pieper in zijn buik. Of de baby's kunnen het opgenaaide spiegelfolie onderzoeken. De beide beweegbare vlaggetjes aan de in hoogte verstelbare ophangriemen houden ze ook in het oog.

259,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8159

CollectieKinderkamer
TypeBedjes en wiegen
Leeftijdvanaf de geboorte

Kleurrijke schommelwieg Sluimerwei van Haba om aan het plafond te bevestigen is een cosy babybedje voor je baby om in te vertoeven, slapen en de wereld te ontdekken.

Inclusief matras.

Materiaal: overtrek van katoen/polyester (wasbaar), riemen van polyester.

Afmetingen: L 93 x B 63 x H 30 cm.

Voor ruimtes met een plafondhoogte tot 2,50 m.

Geschikt voor baby vanaf 0 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
661986.5
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.