LogiCASE raadselset - 5 jaar

Staat: Nieuw product

Haba

HAB952

Voor de mini detectives is deze LogiCASE startersset een absolute musthave! Dit setje bestaat uit 77 op te lossen raadsels en je kan de antwoorden zelf controleren met de houten pin.

Stimuleert logisch denken en concentratie, en is het perfecte reisspel voor onderweg.

12,99 €

10,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306120

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGeheugenspellen
Leeftijdvanaf 5 jaar

Kleurrijk, uitdagend, afwisselend - dat zijn de LogiCASE-raadselsets van Haba. Het doel is om de meest uiteenlopende opdrachten te ontgrendelen en op te lossen.  Met de LogiCASE-uitbreidingssets kan deze startersset eenvoudig en flexibel worden uitgebreid op basis van thema en moeilijkheidsgraad.

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Materialen: karton, polypropyleen, beuk, polyester & papier
Inhoud: 40 raadselkaarten met 77 raadsels, 1 kleine kaart (plaat), 1 raadselbox, 1 houten pin met koord en koordstopper
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine ballen. Verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!