Magische muziekdoos - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP212

Fabelab Rainbow Valley (30)

Dit magisch en tegelijk muzikaal vriendje laat de melodie van Hush Little Baby door de kamer weerklinken elke keer als je aan de eenhoorn zijn staartje trekt.

Het muziekspeeltje is zacht genoeg om gewoon mee in bed te nemen, gemaakt uit eco katoen en ideaal om je kapoen heerlijk in slaap te laten vallen.

28,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-2803736121

TypeMuziekmobielen
KleurWit
DiertjesEenhoorn

Eenhoorn muziekknuffel van Fabelab, om mee te knuffelen, naar te luisteren en van te genieten. Trek aan zijn staart en een leuke melodie vult de kamer van je kleintje, zodat hij rustig kan genieten van een dutje.

Materiaal: 100% organisch katoenen buitenkant - vulling van  naturlijke maïsvezels - muziekdoosje

Afmetingen: 14 cm

Wasadvies: proper maken met een vochtige doek

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141450.3
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab Rainbow Valley
Inspiratie en stories