Magnetenset - cijfers

Magnetisch alfabet uit hout, 56 letters

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ31254

'2+3=?'
Met deze set van 56 multi-gekleurde figuren leer je rekenen in 'No time'. Deze houten magneten zijn ideaal voor op de koelkast,...

15,09 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6704

CollectieVilac Jeux
TypeDecoratie
Leeftijdvanaf 3 jaar
'2+3=?'
Met deze set van 56 multi-gekleurde figuren leer je rekenen in 'No time'. Deze houten magneten zijn ideaal voor op de koelkast, het magneetbord en allerlei andere magnetische oppervlakken. De getallen en symbolen hebben verschillende patronen en kleuren en worden geleverd in een houten kistje. Rekenen was nog nooit zo plezant!

Materiaal: hout.
Aanbevolen leeftijd: +3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151460.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/09/2022
Zo leuk voor mijn kleinzoon van 7
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!