Maracas rammelaar - BabyMaraki

Schattige rammelaar in de vorm van een poesje

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ948

Wakker je baby's nieuwsgierigheid aan met deze leuke rammelaar van Djeco. De poesjesvorm, zachte pasteltinten, leuke gezichtje en geluidjes van de balletjes zijn perfect om je kleintje te stimuleren.

8,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06109

CollectieBaby Blanc
TypeRammelaars
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 maanden

Maracas Rammelaar Babymaraki uit de Baby Blanc collectie van het Franse DJECO combineert zachte kleuren en tijdloos design met eenvoudig entertainment.

  • door de transparantie kan je baby kijken naar de bewegingen van de balletjes
  • makkelijk voor kleine handjes om vast te houden
  • kan je ook over de grond rollen
  • eerste speelgoedje voor een gezonde ontwikkeling

Leeftijd: vanaf 3 maanden

Materiaal: beukenhout en kunststof

Afmetingen: 5,5 x 6,8 x 10,5 cm

_

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!