Melamine beker - Q

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE049

Mini cadeautjes, maxi pret! (129)

De design letters bekers zijn er nu ook in stevig melamine voor kleine Quinten, Quin of ... zo kunnen je koters ook genieten van hun drankje in stijl.
 
Plus er zijn leuke accessoires verkrijgbaar om je beker stap voor stap te gebruiken: met handvat en drinktuit, met drinktuit alleen of zonder. Zo groeit de beker mooi mee met je kind en heb je er lekker lang geniet van.

10,00 €

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20201000Q

CollectieDesign objects
TypeBekers
KleurWit
Design lettersQ
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Melamine beker Design Letters met iconische letter Q op voor baby's, kleuters en grotere kinderen. Zo weet iedereen meteen van wie deze beker is. Verkrijgbaar met alle letters uit het alfabet, van A tot Z. De beker komt in een mooie doos, ideaal als persoonlijk geschenk.

Leuke accessoires apart te verkrijgen: drinktuitjes in zwart of roze en handvat met 2 oortjes in muntgroen, zwart of roze. Zo kan je de beker al vroeg gebruiken en groeit hij mee met je kind. Let op: melamine is een stevig materiaal maar kan breken als het valt.

Afmetingen: 7,3 x 7,5 cm

Materiaal: melamine, voedselproof, BPA-vrij

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories