Memory spelletje - Pupsicles

Grappig geheugenspelletje voor kindjes vanaf 3 jaar

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER548

Heb je dat al gezien? Ijsjes...en puppies! Alles waar wij fan van zijn in 1 spelletje, geweldig toch! Al die vrolijke kleurtjes en die schattige puppy-oortjes, we love it.

Memory is niet enkel een fijn spel maar ook goed voor de ontwikkeling van je kleine hartendief. De concentratie en het geheugen van je peuter of kleuter worden optimaal gestimuleerd.

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 357262

TypeGeheugenspellen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Memory spelletje Pupsicles van Mudpuppy is een geheugenspel waar je kleintje zijn korte termijn geheugen kan trainen. Dit memoryspel is perfect voor kinderen van 3 tot 8 jaar en kan gespeeld worden met 2 of meer spelers.

Inhoud: 24 gevormde stukken, spelgids

Leeftijd: 3-8 jaar

Spelers: vanaf 2 spelers

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy. Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebra.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.