Mijn humeur houten memo

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT062

Mijn humeur is een houten memo spel waarmee je kleine kapoen verschillende gezichtsuitdrukkingen kan leren linken aan verschillende emoties.

Zoek en vind 2 dezelfde gezichten...het is een eerste stap zijn naar het leren herkennen van de eigen en andermans gevoelens.

28,29 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5656

SamenstellingenHout
CollectieGames & Puzzles
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 2 jaar

Hoe kijkt iemand die blij is, verdrietig of boos is? Al deze gevoelens en meer komen in dit memospel van Play Toys aan de beurt. De set bestaat uit 24 houten cirkels met 12 verschillende emoties. Kinderen kunnen leren emoties en gezichtsuitdrukkingen met elkaar te matchen. Met het kleurenwiel leren ze ook welke emoties in dezelfde groep vallen en kan tegelijkertijd het benoemen van deze gevoelens geoefend worden.

Afmetingen chips: 6,7 × 6,7 × 1,5 cm

Geschikt vanaf 2 jaar

Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.