Mila baby zwembroekje - Sea creature & sandy mix

Duurzame zwemkledij voor baby's met ruimte voor een luier

Staat: Nieuw product

Liewood

Naar het strand met LIEWOOD (158)

De eerste keer zomer krijgt stijl dankzij Liewood!

Dit zwembroekje met oceaandieren is ideaal voor baby's om te dragen tijdens de zomer, de stof is rekbaar en tegelijk nauwaansluitend aan de taille en beentjes. De rushes maken de look compleet.

32,00 €

22,40 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

CollectieMila
TypeZwembroekjes
PrintsSea creature mix
KleurMeerkleurig
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Mila baby zwembroekje Sea Creature & Sandy Mix van LIEWOOD met rushes aan de beenopeningen en ruimte voor een (zwem)luier. Perfecte match met de zomerhoedjes!

  • UV-beschermingsfactor 50+
  • Rekbare stof met ruimte voor een luier
  • Nauwsluitende pasvorm rond de taille en benen
  • Ruches aan de onderkant
  • Getest en geslaagd voor niet vervagen in chloorwater
  • CE-gemarkeerd

Materiaal buitenkant: 82% gerecycled polyester, 18% elastaan - voering uit 100% gerecycleerd polyester

Maten: verkrijgbaar in 3 maten: 56/62 (1-3 maanden) - 68/74 (9-12 maanden) - 80/86 ( 12-18 maanden)

Wasadvies: wassen in de machine op max 30°C - niet strijken - niet in de droger - niet bleken - niet chemisch reinigen - met vergelijkbare kleuren wassen - binnenstebuiten wassen - krimp max 5%

_

De zwemcollectie van het Deense LIEWOOD geven stijl aan elke zomerdag. De stijlvolle en duurzame lijn van zwemkledij - voor kinderen en stijlvolle mama's - zachte badlinnen en strandspeelgoed met knappe prints en moderne kleuren zijn een must voor de zomer!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar het strand met LIEWOOD
Inspiratie en stories