Mooi melamine bord - Vicki & Pirli

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25048

Met Vicki & Pirli is etenstijd eens zo leuk. De kleine meid en haar paardje zijn onafscheidelijk! Het bord is gemaakt uit stevige melamine, is vaatwasmachinebestendig en heeft een diameter van 18 cm. Met anti-slip.

4,99 €

3,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300387

CollectieTafel & keuken
TypeBorden

Ook opgenomen in ons HABA-assortiment zijn de Vicki & Pirli bowl, het broodplankje, het bestek en de (glitter)beker. Erg leuk om een volledig Vicki & Pirli tableware setje uit te bouwen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181800.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 24/12/2019
Mooi, kleurrijk bord Heel stevig
  • Door Anonymous A.
  •  de 13/07/2019
De bordjes en kommetjes van Haba zijn heel praktisch door de antislip-laag aan de onderkant
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!