Mooi melamine bord - Vicki & Pirli

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25048

Met Vicki & Pirli is etenstijd eens zo leuk. De kleine meid en haar paardje zijn onafscheidelijk! Het bord is gemaakt uit stevige melamine, is vaatwasmachinebestendig en heeft een diameter van 18 cm. Met anti-slip.

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300387

CollectieTafel & keuken
TypeBorden

Ook opgenomen in ons HABA-assortiment zijn de Vicki & Pirli bowl, het broodplankje, het bestek en de (glitter)beker. Erg leuk om een volledig Vicki & Pirli tableware setje uit te bouwen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181800.35
  • Door Els D.
  •  de 24/12/2019
Mooi, kleurrijk bord Heel stevig
  • Door Rinske D.
  •  de 13/07/2019
De bordjes en kommetjes van Haba zijn heel praktisch door de antislip-laag aan de onderkant
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.