Mooi stoffen mondmasker voor kinderen - Balloon turquoise

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX116

 

Op zoek naar een stoffen mondmasker voor kleine kinderen? Zoek niet verder. Dit exemplaar is gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen, heeft plek voor een extra filter en is ideaal om je kroost optimaal te beschermen tegen Covid-19.

De ballonnenprint en zacht muntgroen is unisex en tegelijk ook speels. Ideaal voor de allerkleinsten.

4,95 €

3,47 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 16-129

TypeMondmaskers
KleurMuntgroen
STOP/FINISTOP

Stoffen mondmaskertje small voor kinderen Balloon Turquoise is gemaakt door het Belgische kindermerk Trixie. Het herbruikbare mondkapje voor kinderen heeft handige rekkers en een opening voor een extra filter toe te voegen. Door het gebruik van een hoogwaardige biokatoen stof kan je vlot ademhalen en zijn ze aangenaam om te dragen. 

Dit mondmasker is voor kindjes. Ook verkrijgbaar andere stoffen, unisex prints en er zijn ook maskers voor volwassenen.

Materiaal: 100% biologisch katoen
Maat: small size voor kinderen
Gebruiksadvies: was na aankoop het masker op 60 graden, mag in de droogkast, strijken mag, niet chemisch reinigen of bleken. Plaats de rekjes achter je oren en zorg ervoor dat je neus en mond goed bedekt zijn. Raak enkel de rekkers aan, zodat het masker proper blijft. Na gebruik kan je het masker weer steriliseren door het te wassen op hoge temperatuur. Dit kan in het wasmachine samen met andere was of in een kookpot op het vuur. Indien gewenst, kan u na het steriliseren een filter toevoegen door deze in de voorziene opening te plaatsen.

Let op: katoenen mondkapjes bieden je geen complete bescherming tegen het Corona virus. Afstand houden en vaak je handen⁠ wassen blijven belangrijk. ⠀

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .