Mooie Eat & learn ABC Beker - Nude

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE086

De klassieke melamine beker van Design Letters is er nu ook in stijlvolle kleurtjes met het complete alfabet op.

De zwarte letters zijn tijdloos, de oud roze kleur helemaal van het moment. De letters stimuleren je kind en deze handige beker kan je ook aanvullen met fijne accessoires zodat je er lekker lang uit kan drinken van peuter, over kleuter tot ...

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20101002NUDE

CollectieDesign objects
TypeBekers
KleurRoze
STOP/FINISTOP

Melamine Eat & Learn ABC beker van Design Letters met het iconisch Alfabet van Arne Jacobsen op. Een origineel en persoonlijk geschenk om te geven en te krijgen. Ook verkrijgbaar in muntgroen.

Leuke accessoires apart te verkrijgen: drinktuitjes in zwart of roze en handvat met 2 oortjes in muntgroen, zwart of roze. Zo kan je de beker al vroeg gebruiken en groeit hij mee met je kind. Let op: melamine is een stevig materiaal maar kan breken als het valt.

Afmetingen: Ø 7 x 7,5 cm

Materiaal: melamine, voedselproof, BPA-vrij

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.