Natuurlijke bijtring - Ster

Staat: Nieuw product

Natursutten

NT018

Kauwen maar! De Natursutten bijtring - de meest veilige bijtring ter wereld voor je baby - is gemaakt uit 100% natuurlijk rubber en hierdoor heerlijk zacht én helemaal veilig om naar hartelust op te kauwen.

12,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NA-30090

Natuurlijke bijtring Ster van Natursutten, dit bijtspeeltje is met de hand gemaakt in Italië en is fluweel zacht! Dat komt doordat het gemaakt is van het eerste sap van de rubberboom... hierdoor is deze mooi licht geel van kleur en zachter dan veel andere bijtringen van natuurrubber. Ook is deze bijtring zachter dan silicone bijtringen.

  • 100% zuiver natuurlijk rubber van het eerste sap van de rubberboom;
  • zacht en soepel;
  • hygiënisch;
  • duurzaam geproduceerd in Italië, overeenkomstig de wettelijke EU-richtlijnen
  • vrij van PVC, BPA, ftalaaten en kunstmatige kleurstoffen
  • komt verpakt in een leuk doosje
  • geschikt vanaf 0+ maanden
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
812.55.50.036
Natursutten fopspeentjes zijn heerlijk zacht en licht van kleur ten opzichte van andere natuurrubberen tutjes. Ze worden gemaakt van het eerste sap dat dagelijks van de rubberboom wordt getapt en zorgt voor een zachtere en soepele structuur en mooie kleur. Ook het ambachtelijke handwerk draagt bij aan deze hoge kwaliteit natuurrubberen speentjes. Nadat de vloeibare rubber vanuit Maleisië in Italië is gearriveerd worden de speentjes met de hand gemaakt in een klein familie bedrijf in het noorden van Italië.   Gemaakt van 100% natuurrubber van de eerste tap; Geen naden dus geen kans op bacteriën; Volgt de natuurlijke beweging van baby’s mond; Laat geen afdruk achter op baby’s gezichtje; Ventilatiegaatjes in het schild voorkomen vacuüm; Vrij van PVC, BPA, phthalates en kunstmatige kleurstoffen; Beter voor onze planeet en voor baby. Verkrijgbaar met een rond of vlinder schild en een kers vorm of anatomische vorm. Zodat er altijd een tutje is dat de noden van jouw baby volgt. Naast de natuurlijk rubberen fopspenen zijn er ook flessen, bijtringen en andere baby-accessoires van dit merk verkrijgbaar.