Natuurlijke kindertandpasta - zonder fluoride - 50 ml

Weleda tandpasta voor kindjes, vrij van fluoride

Staat: Nieuw product

Weleda

HA048

Kinderen en tandenpoetsen: dat is altijd een avontuur. Met deze natuurlijke kindertandpasta van Weleda ben je echter zeker dat je een weldoordachte en veilige keuze maakt. Hij bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen die de gezondheid niet belasten. Het is dan ook geen probleem als er meer tandpasta wordt ingeslikt i.p.v. uitgespuugd :-)

4,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3006374

Weleda's Kindertandpasta is speciaal voor kleine kinderen en propere tandjes ontwikkeld en afgestemd op de natuurlijke verzorging van de melktanden en de mondflora van kinderen. Deze tandpasta bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen die de gezondheid niet belasten als er een kleine hoeveelheid tandpasta wordt doorgeslikt. De tandpasta bevat geen fluoride, omdat die voldoende uit voeding kan worden gehaald. De Weleda kindertandpasta is ontworpen in samenwerking met tandartsen. Het Calendula extract is gekend voor zijn kalmerende en verzachtende werking en beschermt het tandvlees. Kinderen waarderen de aangename smaak, haar mooie geel-oranje kleur en de gel-textuur.

Gebruikaanwijzing: begin met poetsen van zodra het eerste tandje verschijnt. Tot je kindje zelf kan spoelen gebruik je een heel klein beetje tandpasta, maar ook daarna hoeft de hoeveelhei niet groter te zijn dan een erwtje.

Hoeveelheid: verkrijgbaar in een tube van 50 ml.

Samenstelling: Glycerine, Water, Kiezelzuur, Alginaat, Calendula extract, Aesculine, Aroma en Limoneen (verkregen uit natuurlijke essentiële oliën).

_____

Weleda biedt al bijna 100 jaar lang een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten aan die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je hartendief en jezelf met al het goede uit de natuur en kan je zorgeloos van elkaar genieten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.140.040.1
  • Door Jill C.
  •  de 23/03/2023
Fris id mond en de kleine vind het lekker
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.