Nesting dolls Suzy Ultman - Fleur & Friends

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

KZ29428

Suzy Ultman ging de uitdaging aan en ontwikkelde deze prachtige nesting dolls 'Fleur & Friends. Ze hebben niet alleen een prachtige voorkant maar...

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ND4

SamenstellingenHout
TypeNesting dolls
PrintsSuzy Ultman
KleurMeerkleurig

Suzy Ultman ging de uitdaging aan en ontwikkelde deze prachtige nesting dolls 'Fleur & Friends. Ze hebben niet alleen een prachtige voorkant maar ook een mooie achterkant. Sommige karakters komen ook terug in de 'Wooden Friends' van Suzy Ultman.

Nesting dolls is de Engelse term voor baboesjka's of matroesjka's. Verschillende namen met dezelfde betekenis: houten popjes die je in elkaar zet of ook wel nestelt. De nesting dolls zijn met de hand geschilderd en dat maakt elk popje uniek. Kleine imperfecties zijn niet te voorkomen. De baboeskja's zijn gemaakt van hard hout. Noesten horen bij het natuurlijk karakter van hout en dus ook bij de nesting dolls.

Formaat van de nesting dolls:
14 x 6.5 cm
10 x 5 cm
7.5 x 4 cm
5.5 x 3 cm
3.5 x 1.8 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!