Omslagdoek teddy Lewis - Hazel

Babywrapper met teddy voering voor thuis én onderweg

Staat: Nieuw product

KoeKa

BBKK305

Superstylish in de sneeuw! (69)

Deze streelzachte omslagdoek is heerlijk om je kleintje comfortabel warm te houden zowel thuis als onderweg.

Dankzij de openingen voor 3- of 5puntsgordel kan de doek mee in de autostoel. Maar ook fijn om te gebruiken tijdens het voeden of neem hem mee naar het consultatiebureau of kind & gezin: ideaal voor als je nog even op je afspraak wacht.

49,95 €

39,96 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1068-1033-840

CollectieLewis
TypeVoetenzakken
KleurBruin
Korting- 40 %

Omslagdoek teddy Lewis Hazel van KOEKA is een handig alternatief voor een (soms warme) voetenzak. Je kan hem ook zonder maxi cosi of autostoel 0 gebruiken om je baby in te wikkelen vanaf de geboorte. Met de ophanglus hangt de doek altijd binnen handbereik in de babykamer.

De omslagdoeken/babycapes van Koeka hebben allemaal een kap met ophanglus en zijn te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en prints. Veel omslagdoeken zijn voorzien van een opening zodat de doek ook met de gordels van de auto- of wipstoel gebruikt kan worden.

In deze video wordt uitgelegd hoe de omslagdoek bevestigd dient te worden:

Afmetingen: 100 x 100 cm

Materiaal: 100% organisch katoen - voering: 100% polyester - 

Onderhoud: wassen in de machine op max 30°C, niet in de droogtrommel en niet strijken

_

Maak een statement en kies Lewis by KOEKA: een mooie collectie met een klassiek ruitpatroon in een trendy uitvoering als eye-catcher. In combinatie met een effen kleur komt het mooie basic patroon van deze ruit nog meer tot leven. De geweven stof van 100% biologisch katoen gecombineerd met zachte off-white teddy voering houd je kleintje lekker warm op een koude dag.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
303500.33
Koeka - Koeka bestaat sinds 1998 en is verkrijgbaar in meer dan 10 landen. Ze maken kleding en verzorgingsproducten voor kinderen van 0-10 jaar. Dit volwaardige lifestyle merk is gevestigd in Nederland en heeft een team met enthousiaste mensen die zich dagdagelijks inzetten voor jouw kleine kapoen.Wondermooie kinderproducten die met jou matchen'Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud'. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk en comfortabel . En perfect afgestemd op de wereld van baby's en kids.Zalig zachte collecties met echte baby musthavesAl hetgeen dat je nodig hebt voor jouw baby vind je terug in de Koeka-collecties Runa ,  Vigo en Dijon . Alles van badcapes en handdoeken tot wiegdekens en opbergmandjes. Allemaal gemaakt van zachte en natuurlijke stoffen waar jij én jouw kindje heerlijk van kunnen genieten.
Collectie Superstylish in de sneeuw!
Inspiratie en stories