Ontroerend boek - Konijnen goochel je niet terug

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH026

Sander is het hoofdpersonage in dit aangrijpend verhaal over omgaan met verlies. Een moeilijk thema, zeker voor kinderen, op een simpele manier gebracht, met een ontroerend boek als resultaat.

Oprecht geschreven en sober geïllustreerd toont dit boek het proces van rouwverwerking vanuit het perspectief van een kind. Schoon om lezen en een mooie manier om over rouw en verlies te praten met kinderen.

15,95 €

12,76 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912991

Leeftijdvanaf 9 jaar
AuteurSofie de Moor
IllustratorLeen Van Durme
GenreFictie voor kinderen
ThemaGevoelens
STOP/FINISTOP

Konijnen goochel je niet terug is een heel oprecht en ontroerend boek over rouw, gezin en vriendschap van Sofie de Moor. Het verhaal is eenvoudig geschreven en bevat metaforen die het gegeven lucht geven en ruimte om alles te verwerken. Leen Van Durme verzorgde eenvoudige zwart-wit tekeningen die het verhaal prima ondersteunen en nog een niveau hoger tillen.

Sanders pap sterft plotseling in een ongeval. Sander kan het bijna niet geloven. Hij wil iets doen om zijn pap terug te krijgen. Papa heeft vorige week hun dode konijn teruggegoocheld. Dan moet dat met mensen toch ook lukken? Sander begint aan een plan. Maar dat loopt helemaal uit de hand.

Auteur: Sofie de Moor
Illustraties: Leen van Durme
Uitgeverij: De Eenhoorn
Thema rouw, gezin, vriendschap
Leeftijd: vanaf 9 jaar
Aantal pagina's: 192
Formaat: 21,5 x 15 cm
Uitvoering: hardcover
Verschijningsdatum 19/03/2018

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.150.220.38
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.