Originele Servetten - Construction

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR588

Opgepast! Serieus plezier in het verschiet. Kleine bouwers zullen dol zijn op een feest met bouwthema, compleet met graafmachines, kiepwagens, veiligheidshelmen en meer.

Deze servetten zijn echt uniek en onmisbaar op je eerstvolgend feestje. Stenen en vuil niet inbegrepen ;-)

7,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 215065

CollectieConstruction
TypeServetten
KleurMeerkleurig

Kinderen die dol zijn op bouwvoertuigen, zullen blij zijn met deze Construction servetten van MERI MERI. Super praktisch en geweldig om de feesttafel aan te kleden. De servetten zijn voorzien van veel zilveren holografische folie voor een bijzonder effect en zijn gemaakt van milieuvriendelijk papier

Inhoud: Set van 16 servetten in de vorm van een kiepwagen
Afmetingen opgevouwen: 17,8 x 12,1 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.