Panoramisch behangpapier - Jungle Landscape

Prachtig panorama van een elegant jungle vliesbehang

Staat: Nieuw product

Lilipinso

LPS467

Welcome to my jungle (82)

Duik in de ongelooflijke tropische regenwouden van Indonesië, recht naar het hart van de natuurlijke habitat van de oerang oetan! Voor de nieuwe collectie Utan van Lilipinso liet de illustrator Bernadet Putri uit Jakarta zich inspireren door adembenemende kleuren en texturen uit de jungle.

Dit panorama behang met tropische planten is supermooi te combineren met tinten van terracotta, saliegroen en kaki. Toffe meubeltjes en accessoires in rotan zullen ook een mooie combo geven.

DIT PRODUCT NIET OP VOORRAAD IS, KAN HET SPECIAAL BESTELD WORDEN EN HEEFT HET DAAROM EEN LANGERE LEVERTIJD.

Dit artikel wordt speciaal voor jou geproduceerd. Je complete bestelling zal binnen 2 à 3 weken verzonden worden.

90,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : H0647

CollectieUtan
TypeBehangpapier
KleurMeerkleurig
ThemaNatuur

Panorama Behang Jungle Landscape van Lilipinso geeft je (kinder)kamer meteen een exotische vibe. De XL behangposter van 2 meter breed tovert je muur om tot een stukje ongerepte indonesische jungle.

Tip: je kan 2 dezelfde panorama's naast elkaar aanbrengen als je een extra grote muur hebt. De tekeningen sluiten namelijk links en rechts naadloos op elkaar aan. Of ga voor een combinatie met de extra grote Gunung Palung mural met oerang oetans.

DIY behang

Het non-woven vliesbehang is een sterk, bestendig en high-end materiaal halverwege tussen papier en stof.

De rol bevat 4 panelen van 50 x 248 cm om in elkaar te zetten

  1. Snijd de panelen volgens de stippellijnen
  2. Respecteer de volgorde van de panelen voor installatie
  3. Centreer de tekening volgens de hoogte van je muur
  4. Volg de bijgevoegde installatie-instructies om je panorama behang op te hangen

Design: Bernadet Putri

Materiaal: behang gedrukt op vliespapier in digitale druk

Afmetingen: 200 x 248 cm - 4 stroken van 50 cm breedte op 1 rol

Herkomst: wordt op bestelling geproduceerd in Frankrijk

_

Lilipinso is een Frans interieurmerk boordevol stijl en inspiratie. In hun collecties vind je onder meer knappe tapijten, wondermooi behang en originele muurstickers, ze worden gemaakt in samenwerking met artiesten van over heel de wereld. Uniek, volgens de laatste trends en van prima kwaliteit. Perfect om je baby of kindje een eigen plekje te geven en de kinderkamer een make-over te geven om te groeien en te bloeien.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
LILIPINSO – Creëer een warme sfeer met het prachtige behangpapier van Lilipinso... Transformeer de kinderkamer met Lilipinso behang! Wanneer het gaat om een vleugje magie toe te voegen aan de kinderkamer , is het behangpapier van Lilipinso ongetwijfeld de sleutel! Droom weg in met hun collecties, zoals Lilipinso Wonderland , of duik in een aquatisch avontuur met Lilipinso Ocean Field . Met gevarieerde en boeiende patronen zal elk trendy behang elke meisjeskamer , tienerkamer , of zelfs die van een jongen, omtoveren tot een echte oase van rust. Ontdek de grootsheid van Lilipinso panoramisch behang Waarom genoegen nemen met het gewone als u kunt kiezen voor het buitengewone? Het panoramisch behang van Lilipinso biedt een meeslepende ervaring, die elke kinderkamer radicaal transformeert. Laat uw verbeelding vliegen naar de wolken met patronen zoals het wolkentapijt , of reis door een sterrenveld met het Lilipinso Wonderland design. Accessorizeer met elegantie: Lilipinso poster, Lilipinso sticker... Wat is er beter om een warme kamer af te maken dan met een prachtige poster van Lilipinso of muurstickers ? Fijne ontwerpen zoals de regenboogstickers of de kamerstickers zijn de perfecte finishing touch voor een zachte en dromerige sfeer. En voor de zeeliefhebbers zijn er de ontwerpen geïnspireerd op Lilipinso Ocean Field , die uitnodigen tot dagdromen. De Kleine Zebra neemt je mee naar de Lilipinso wereld op onze  blog > . Buiten de muren: de Lilipinso tapijten! Als je dacht dat Lilipinso zich beperkte tot de muren, vergis je je! Ontdek het uitgebreide assortiment, inclusief tapijten die droomlandschappen oproepen, en muurstickers die een speelse en dynamische touch toevoegen. Of het nu voor een meisjeskamer of een tienerkamer is, Lilipinso heeft alles wat je nodig hebt om elke ruimte uniek en onvergetelijk te maken.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories