Plezierige Explore & more Xylofoon Vos

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB058

This fox rocks! Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor je soon-to-be 1 jarige? Wij presenteren je deze Explore & More Xylofoon/trekspeeltje van Skip*Hop.

Een leuk, kleurrijk design dat meteen de aandacht vangt en tegen een stootje kan. Klaar voor zijn eerste solo? ^_^

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303109

Acht kleurrijke toesten laten je kleine kapoen zijn muzikale kant ontdekken ;-) Dit stevig, muzikaal speeltje is een prachtig design van Skip*Hop. Het Explore & More speeltje is niet alleen een kleurrijke xylofoon - met stokje dat je onderaan het speeltje kan opbergen - het is ook een trekspeeltje dat je kan voorttrekken en dan rustig over het speeltapijt hobbelt.

Afmetingen: 39 x 15 x 10 cm

Materiaal: kwalitatieve kunststof - vrij van BPA, PVC en flalaten

Leeftijd: vanaf 12 maand

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.35560.158750.171450.7875
  • Door Johnny M.
  •  de 19/06/2019
Goed
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!