Praktisch siliconen bord - Elphee grey

Staat: Nieuw product

Done by Deer

HRS074

Meet and Eat by Done by Deer (65)

Met dit praktisch en mooi bord voor je neus wordt elk eetmoment leuk!

Het zacht materiaal is duurzaam en beschikt voor een natuurlijke anti-slip zodat het bordje blijft staan terwijl je kapoensmult. De hoge rond rand maakt van zelfstandig eten een koud kunstje. En Elphe de grijze olifant zag dat het goed was!

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD-1709825

TypeBorden
KleurGrijs
Done By Deer designsHappy Home
DiertjesOlifant

Rond siliconen bord met opstaande rand Elphee Grey uit de Happy Home collectie van Done by Deer. De hoge rand maakt zelfstandig eten makkelijker voor de allerkleinsten, het materiaal is duurzaam en geschikt voor zowel koude als warme maaltijden, daarnaast is het ook 100% voedselveilig.

Leuke tip: dit bord past perfect bij de rest van het Done by Deer kinderservies en is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.

Afmetingen: Ø 18 x H 2,5 cm
Materiaal: 100% voedselveilig siliconen
Gebruiksadvies: vaatwasserproef tot 100°C - mag in de microgolfoven - bestendig bij temperaturen van -40°C tot 230°C

_

Happy Home is de collectie van Done by Deer waar 7 'deer friends' ons meenemen op een speels avontuur. Leuke figuren en zachte tinten maken van de nieuwe designs echte wannahaves. In de collectie zitten coole bekers, bordjes, brooddozen, schattige knuffels, speeltjes en baby-essentiels voor jouw kleine hartendief.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
182.5180.111
Done by Deer - Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Inspirerende decoratie spullen voor in de kinderkamer Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Kleurrijke diertjes voor een knusse sfeer Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker. Tiny Tropics Collectie Laat je kleine avonturier de wereld ontdekken met de Tiny Tropics Collectie  van Done by Deer. Deze collectie bevat alle spulletjes voor jouw kleine kapoen. Van zachte tetradoeken en babynestjes tot beestige knuffels en speeltjes. Allemaal vol zitten ze vol tropische details en leuke features. Meet and Eat Collectie Eet samen met de knotsgekke dieren uit de Meet and Eat Collectie  van Done by Deer. De melamine tableware bestaat uit pastelkleurige borden, bekers en bestek. Alle items zijn BPA- en ftalaatvrij en helemaal voedselveilig volgens de EU-normen.
Collectie Meet and Eat by Done by Deer
Inspiratie en stories