Rammelaar - BabyBali

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ951

Een fijn eerste speeltje voor jouw baby! Deze rammelaar heeft doorschijnende parels vol kleine gekleurde balletjes om mee te schudden en geluid te maken. Je ziet ook de kleine bolletjes vrolijk rollen bij elke beweging.

Dankzij de fijne staafjes kan je het babyspeeltje eenvoudig vasthouden.

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06119

CollectieBaby Blanc
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 3 maanden

BabyBali van Djeco is een pastelkleurige rammelaar voor baby's vanaf 3 maanden. De blauwe staafjes vormen een bal versierd met geïllustreerde houten en transparante kralen.

Leeftijd: vanaf 3 maanden
Afmetingen: 10 cm diameter - 10 cm hoogte
Materialen: rubberhout & kunststof

_

Bij DJECO ontwerpen ze hun collecties met bekende designers, illustrators en nieuw talent, de tekeningen en kleuren geven elk item een unieke en vrolijke touch. Hun collectie muziekdoosjes spreekt tot de verbeelding en brengt rust en sfeer in de baby- en kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!