ReVOLUTION 2.0 nachtlamp - Oceaan

Staat: Nieuw product

Trousselier

TR052

Dit is een nachtlamp 2.0. die je perfect kan aanpassen aan de voorkeuren van jouw kleine dromer.

Ideaal om te gebruiken vanaf de geboorte en te zorgen voor extra sfeer in het kamertje van je hartendief, je kindje tot rust te laten komen en zalig in slaap te dommelen. Dit multifunctioneel nachtlampje  - met USB en bluetooth connectie - zal snel een vast ritueel worden bij het slapengaan. Ideaal en handig geboortegeschenk!

58,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

STOP/FINISTOP

Magische nachtlamp Revolution met Oceaan thema van het Franse speelgoedmerk Trousselier. De ReVOLUTION 2.0. is de meest multi-functionele nachtlamp die je ooit zag en zal je kleintje op verschillende vlakken helpen om in slaap te vallen of rustig in te dommelen.

Allereerst als rustgevend nachtlampje: de Oceaan prentjes dansen de kamer rond voor de ogen van je kind. Sterrenprojector: je kan ook kiezen voor een dromerige sterrenprojectie in verschillende kleurtjes. Deze functie maakt van het plafond van jouw kinderkamer een echte sterrenhemel! Musicale nachtlamp: inclusief 4 vooropgenomen en rustgevende slaapliedjes - 2 van het zwanenmeer, 1 Frans slaapliedje en het geluid van de golven maar … je kan ook zelf kiezen en je eigen verhaaltjes en liedjes afspelen dankzij de draadloze connectie te maken met je gsm of tablet. Tot slot zit er ook een weendetector in zodat de lamp je kleintje meteen kan sussen als het een nachtmerrie heeft of wakker wordt in de nacht, dan begint het lampje weer te branden of het slaapliedje zachtjes te spelen. Deze musthave voor de kinderkamer komt in een mooie geschenkverpakking.

Materiaal: plastic en hout

Afmetingen: 17,5 x 17,5 x 26 cm

Gebruiksadvies: geleverd met lamp (transparante gloeilamp 12V - 10W) - voldoet aan de meest strikte veiligheidsnormen - geschikt vanaf de geboorte - heroplaadbaar met USB (meegeleverd) - autonomie ongeveer 1 week als je hem elke dag 30 minuutjes gebruikt - Bluetooth connectie mogelijk voor eigen liedjes af te spelen vanaf je gsm of tablet.

_

Trousselier is een klassiek en mooi merk uit Parijs en staat synoniem voor zachtheid, tederheid en fantasie. Hun 30 jaar ervaring in het maken van speelgoed en hun creativiteit zorgen ervoor dat elk object een verrijking is voor jouw baby - of kinderkamer. Ze maken knuffels, mobielen en nachtlampjes die kinderen over hele de wereld doen wegdromen en prachtige kraamgeschenken voor versgeboren baby's maken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.79
  • Door Anonymous A.
  •  de 17/10/2019
Heel mooi en handig in gebruik!
Trousselier Paris brengt reeds 30 jaar een extra tikkeltje fantasie in de kinderkamers. Het is een mooi speelgoedmerk dat de kunst van het speelgoed maken perfect beheerst. Met hun kennis en creativiteit weten ze menig kinderhart te veroveren. Hun ontwerpen lijken wel pure poëzie, hun lampen zijn zowel modern als klassiek, hun muziekdozen brengen elk kind plezier. Dit zijn perfect geschenkjes die een hele kindertijd meegaan, unieke cadeautjes en musthaves om de baby- en kinderkamer een persoonlijke toets te geven.