Robert Bear pop - Mr bear golden caramel multi mix

Streelzachte berenknuffel uit organisch katoen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4425

We ♡ BEARS ! (75)

Kinderen doen graag alsof en een pop is een klassiek stuk speelgoed om hun verbeelding op los te laten - en niet te vergeten een speciaal vriendje en knuffelmaatje te worden.

De Rober Bear lappenpop is gemaakt van zacht organisch katoen en is voorbestemd om de favoriete knuffel van je mini te worden.

29,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14414 9462

TypePoppen
PrintsMr bear golden caramel

Iris pop Rose multi mix van LIEWOOD is een geweldig stuk speelgoed voor elk kleintje dat houdt van knuffelen en spelen met poppen. De zachte berenpop is tot in de kleinste details afgewerkt met een tuinbroek en sjaaltje

Materiaal: 100% organisch katoen aan de buitenkant, 100% polyester vulling, met CE-label
Afmetingen: 30 cm hoog
Wasvoorschriften: enkel handwas in koud water • niet weken, bleken, strijken of in de droger steken • niet chemisch reinigen • duw al het water eruit voor het drogen • enkel wassen met vergelijkbare kleuren

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie We ♡ BEARS !
Inspiratie en stories