Rubberen bijtring - Rozenknopjes

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC181

En plots zijn daar die eerste tandjes? Om de pijn te verzachten is deze rubberen bijtring met rozenknopjes de ideale oplossing.

De rondebijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom, heeft een subtiele geur en bevat geen schadelijke stoffen. Perfect om vast te grijpen door kleine handjes en om pijn van doorkomende tandjes te verzachten.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TRRBPI11

CollectieLovely Toys & Gifts
TypeBijtspeeltje
KleurRoze

Unieke bijtring rozenknopjes van A Little Lovely Company - deze klassieke bijtring komt in een lovely geschenkdoosje en is daarom erg leuk om te geven als cadeautje aan een kersverse mama.

Afmetingen: 9 x 11 x 4 cm

Materiaal: natuurlijk rubber van de Hevea boom - bevat geen schadelijke stoffen: vrij van PVC, BPA, ftalaten en nitrosamines - al onze bijtringen voldoen aan de volgende testnormen: EN71 (1, 2 & 3), ASTM, REACH, CPSIA en California Proposition 65.

____

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11920.111
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !