Rubberen fopspeen rond - kers

Staat: Nieuw product

Natursutten

Natursutten speentjes met ronde kers vorm imiteren de vorm van mama's tepel. Dit geeft baby's hetzelfde vertrouwde gevoel als ze ervaren bij de borstvoeding.

Dit natuurlijk rubberen tutje kan dan ook perfect gebruikt worden in combinatie met borstvoeding. Het is licht, heerlijk zacht en van de beste kwaliteit vervaardigd.

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 10012

Heerlijk zacht fopspeentje van Natursutten met ronde kers vorm, gemaakt van 100% natuurlijk rubber. De naam Natursutten betekent eigenlijk natuurlijk zuigen en dat is goed merkbaar. Dit speentje bootst het zuigen aan de tepel na als geen ander.

Natursutten tutjes worden met de hand gemaakt in Italië en zijn fluweel zacht! Dat komt doordat deze fopspeentjes zijn gemaakt van het eerste sap van de rubberboom... hierdoor zijn ze mooi licht geel van kleur en zachter dan veel andere speentjes van natuurrubber. Ook zijn ze zachter dan silicone fopspeentjes. Daarnaast zijn ze zeer hygiënisch omdat ze uit één stuk gegoten zijn en er geen kantjes of naden zijn waar vuil en bacteriën niet achter kunnen verstoppen.

De voordelen van de Natursutten fopspeentjes:

  • 100% zuiver natuurlijk rubber van het eerste sap van de rubberboom
  • zacht en soepel voor baby's gezichtje - geen afdrukken na het slapen
  • hygiënisch - zonder naden - dus geen kans op bacteriën
  • unisex design
  • met ventilatiegaatjes die voorkomen dat het tutje vacüum wordt gezogen op je baby's gezichtje
  • duurzaam geproduceerd in Italië
  • vrij van PVC, BPA, ftalaaten en kunstmatige kleurstoffen

Dit fopspeentje heeft een rond schil en is geschikt voor baby's van 0-6 maanden (maat S), 6-12 maanden (maat M) of 12+ maanden (maat L). Verpakt in een leuk vrolijk doosje.

Gemaakt in Italië overeenkomstig de wettelijke EU richtlijnen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8135.50.022
Natursutten fopspeentjes zijn heerlijk zacht en licht van kleur ten opzichte van andere natuurrubberen tutjes. Ze worden gemaakt van het eerste sap dat dagelijks van de rubberboom wordt getapt en zorgt voor een zachtere en soepele structuur en mooie kleur. Ook het ambachtelijke handwerk draagt bij aan deze hoge kwaliteit natuurrubberen speentjes. Nadat de vloeibare rubber vanuit Maleisië in Italië is gearriveerd worden de speentjes met de hand gemaakt in een klein familie bedrijf in het noorden van Italië.   Gemaakt van 100% natuurrubber van de eerste tap; Geen naden dus geen kans op bacteriën; Volgt de natuurlijke beweging van baby’s mond; Laat geen afdruk achter op baby’s gezichtje; Ventilatiegaatjes in het schild voorkomen vacuüm; Vrij van PVC, BPA, phthalates en kunstmatige kleurstoffen; Beter voor onze planeet en voor baby. Verkrijgbaar met een rond of vlinder schild en een kers vorm of anatomische vorm. Zodat er altijd een tutje is dat de noden van jouw baby volgt. Naast de natuurlijk rubberen fopspenen zijn er ook flessen, bijtringen en andere baby-accessoires van dit merk verkrijgbaar.