Samson nachtlamp - Mr bear tuscany rose

Compact roze berenlamp, makkelijk oplaadbaar met USB

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4728

Slaap zacht met Liewood (83)

Een goed en degelijk nachtlampje zorgt voor een gezellige sfeer in de kinderkamer en maakt donkere nachten letterlijk en figuurlijk lichter.

Een extra pluspunt aan dit roze berenlampje is dat je het kan opladen en snoerloos mee in bed of naar de wc kan nemen tijdens de nacht.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14570-2088-ONE SIZE-CU

CollectieSamson
TypeNachtlampjes
PrintsMr bear tuscany rose
KleurRoze
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Samson nachtlamp Mr Bear Tuscany van LIEWOOD geeft je mini 's nachts een veilig gevoel. Het licht van de kinderlamp is helder genoeg voor je kleintje om rond te kijken in de kamer, maar zwak genoeg om niet te storen.

  • Draagbaar
  • Snoerloos
  • Oplaadbaar met USB kabel
  • CE-gemarkeerd
  • Ook verkirjbaar in andere kleurtjes

Materiaal: kap: 100% silicone - onderkant: 100% ABS kunststof
Afmetingen: Diameter: 8,4 cm. Hoogte: 7,7 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot modern kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Slaap zacht met Liewood
Inspiratie en stories