Schattige rammelaar Roll Around - bij

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ24475/c

SKIP*HOP bijen (14)

Je kleine baby wordt een bezig bijtje als hij deze ronde rammelaar van SkipHop in handen krijgt. Perfect om mee te spelen, ontdekken, rollen en zelf gooien.

Zijn leuke kleurtjes maken hem reuze interessant en je kan hem ook zonder problemen als bijtspeeltje gebruiken bij doorkomende tandjes.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303102

Dit gek speeltje - Roll Around van Skip*Hop - zet je baby aan tot spelen. De flexibele body vol gaatjes maakt dat je kleintje het makkelijk kan vastnemen, de rammelaar wordt eens zo leuk als je ermee begint te rollen, schudden en gooien, de bijtring gedeeltes aan de zijkant verzachten bij doorkomende tandjes. De kralen maken ontdekken eens zo leuk.

Leeftijd: + 3 maand

Materiaal: kunststof, kunststof, BPA-, PVC- & ftalaatvrij

Afmetingen: 16 x 8,5 x 12 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP bijen
Inspiratie en stories