Schitterende blauwe oorclips - Hila

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA315

Iedere prinses verdient een mooie collectie oorbellen en niet iedereen heeft gaatjes dus dan komen deze schitterende oorclipjes van Souza! eens zo goed van pas.

Ook handig als je gaatje nog even wil uitstellen ;-) Laat je meisje zelf kiezen welk paar ze zal dragen, ze heeft vast een favoriet paar.

5,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105360

TypeOorclips & oorstickers
KleurBlauw

Set van 3 blauwe oorclips Hila van het leuke verkleed- en kinderaccessoires merk Souza for Kids! Deze set bestaat uit 3 paar oorbelletjes die sluiten met een clip - je hoeft dus geen gaatjes te hebben - in 3 verschillende kleuren en vormen. Je hebt de keuze uit een paar met blauwe hartjes, doorzichtige knoopjes en donkerblauwe roosjes

Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

De Souza for Kids verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om de verkleedset, -outfits en verkleedkledij compleet te maken. Zo wordt verkleden een nog groter feest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.