Set 4 bos speeltjes

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL078

Vier lieve, zachte figuurtjes in diverse vormen, kleuren en materialen om kleintjes te verwennen met leuke ontdekkingen en verrassingen. Deze set rammelaars van Lilliputiens bestaat uit 4 bosdiertjes: een wolf, een vos, een konijn en een beer. Welke vindt jouw kleintje het leukst?

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83020

TypeBabyspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 maanden

Nicolas de wolf heeft een spiegeltje. Alice de vos maakt knisperende geluidjes. Het konijntje heeft rammelende gekleurde bolletjes in haar buikje. En César is een leuke rammelaar.

Afmetingen: 9 x 7 cm

Materiaal: jersey,linen,flax,corduroy: 100% Katoen; T/C: 65% polyester/35% Katoen; other fabrics: 100%  polyester

Wasinstructies: Machine wasbaar op 30°C - delicate cyclus

Leeftijd: +3m

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141880.17
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.