Set felgekleurde muurstickers *

Staat: Nieuw product

Sebra

Helemaal volgens de laatste trend, brengt Sebra de dieren in de kinderkamer! Dit guitige muurstickervel uit de boscollectie van Sebra telt drie...

19,95 €

15,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8517

STOP/FINISTOP

Helemaal volgens de laatste trend, brengt Sebra de dieren in de kinderkamer! Dit guitige muurstickervel uit de boscollectie van Sebra telt drie felroze diertjes die in een vingerknip de kamer opvrolijken. Je kan kiezen tussen twee schattige diertjes: hertjes of uilen.

Inhoud: 3 grote vinyl stickers. Geschikt voor gladde oppervlakten.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
426500.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 21/01/2020
Groter dan we dachten
Sebra Interior maakt prachtig Deens design . Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.