Set met houten dieren autootjes

Drie houten speelgoedauto's met 3 diertjes

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX839

World of play by Trixie (87)

Toet, toet, toet... de Trixie dierenvrienden zijn trots op hun eigen dierenauto en wij snappen waarom!

Mr. Crocodile heeft een coole truck om in te rijden. Mrs. Elephant en Mr. Fox rijden samen in hun grote gele bus. Mr. Lion heeft zijn eigen kleine autootje om in rond te rijden. Elk dier past in elke auto waardoor er heel veel leuke combinaties te maken zijn met deze 4 diertjes en hun 3 auto's.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 36-808

SamenstellingenHout
TypeVoertuigen en garages
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 18 maanden

Set met houten dieren autootjes van TRIXIE is gemaakt van 100% FSC © gecertificeerd hout. Alle verven zijn op waterbasis en veilig voor baby's.

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Materiaal: 100% FSC© gecertificeerd beukenhout en verf op waterbasis
Afmetingen: 9 x 5,2 x 6,5 cm

_

WORLD OF PLAY van Trixie laat je fantasie de vrije loop terwijl je samen speelt, leert en groeit. Een nagelnieuwe collectie van spelletjes uit stevig karton, zachte knuffels en houten speelgoed. Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert TRIXIE een speeltuin die de verbeelding van je mini doet pieken. Elk speeltje wordt gekenmerkt door een tijdloos ontwerp en gemaakt uit duurzame materialen om ervoor te zorgen dat dit speelgoed generaties lang kan worden doorgegeven. Welkom in een oneindige speelwereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie World of play by Trixie
Inspiratie en stories