Set van 2 Baby Bikini Pants Collette - Orangery Blue

Twee baby zwembroekjes in effen blauw en met hippe print

Staat: Nieuw product

Konges Sløjd

Summer on our mind met Konges Sløjd (77)

Baby's eerste zwemervaring of eerste zomervakantie wordt net een beetje stijlvoller dankzij deze set bikinibroekjes met schattige elastische rekkers en mooie print.

46,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : KS4663 ORANGERY BLUE 3Y

TypeZwembroekjes
PrintsOrangerie
KleurBlauw
STOP/FINISTOP

Set van 2 Baby Bikini Pants Collette Orangery Blue zijn ideaal om over een luier aan te doen en heerlijk te spelen in het water. Bekijk de volledige zwemcollectie van KONGES SLØJD gemaakt van gerecyclede plastic flessen en perfect om onderling te matchen.

Materiaal: 80% gerecycleerd polyester en 20% elastaan met babylockzomen
Maten: verkrijgbaar in 5 maten: 50-62/0-3 maanden • 62-68/3-6 maanden • 68-74/6-9 maanden • 80-86/12-18 maanden • 92-104/2-4 jaar

_

Wat zijn we blij met Konges Sløjd erbij! Dit wondermooi kindermerk uit Denemarken brengt ons lifestyle producten die de wereld waarin je kindje terecht komt elke dag mooier, leuker én stijlvoller maakt. Alle collecties van dit Scandinavisch merk zijn fun, functioneel en zorgen voor een vrolijke, zachte toets.

Bovendien is alles gemaakt van natuurlijke materialen en wordt er bij elk item grote aandacht besteed aan de kleinste details, daarom zijn wij bij De Kleine Zebra grote fan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.075
Bij Konges Sløjd geloven ze in het wild, gevarieerd en heerlijk onvolmaakt leven met kinderen. Hun missie is om doordachte en kwaliteitsbewuste ontwerpen te maken met unieke prints en kenmerkende kleuren , verrijkt met humor en fantasie. Hun kleding voelt lekker zacht aan, zodat jouw kleintjes zich comfortabel en veilig blijven voelen bij regen en zonneschijn, op goede dagen en lastige nachten. Milieuvriendelijke en duurzame producten Als producent van milieuvriendelijke en duurzame kledingstukken, speelgoed en interieurartikelen , loopt dit merk voorop in de industrie. Al hun producten zijn met zorg vervaardigd voor schattige pasgeborenen, avontuurlijke peuters of nieuwsgierige kinderen en gaan lang mee, zodat ook hun broertjes, zusjes en toekomstige generaties ervan kunnen genieten. Unieke prints en kenmerkende kleuren De unieke prints en kenmerkende kleuren geven elk kledingstuk, speelgoed of interieurartikel een bijzondere uitstraling. Van lieve, zachte pasteltinten tot levendige en gedurfde prints, we hebben voor elk wat wils. Comfortabel en veilig voor jouw kleintjes Hun producten zijn ontworpen met comfort en veiligheid voorop . De zachte en ademende stoffen zijn perfect voor de gevoelige huid van jouw kleintjes en de veiligheidscertificering garandeert dat al hun producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Ontdek Konges Sløjd Ontdek de uitgebreide collectie van kleding, speelgoed en interieurartikelen voor pasgeborenen, peuters en kinderen . Neem een kijkje op onze webshop en ontdek waarom Konges Sløjd een ideaal merk is voor ouders die op zoek zijn naar creatieve en duurzame producten voor hun kleintjes.
Collectie Summer on our mind met Konges Sløjd
Inspiratie en stories