Set van 2 BIBS Couture tutjes in natuurrubber - Peach & Woodchuck

Twee trendy fopspeentjes in perzikroze en bruin met vlindervormig schildje

Staat: Nieuw product

BIBS

BIBS couture is het nieuwste model tutjes van dit hippe merk, met een schild in de vorm van een vlinder.

Het model is vergelijkbaar met hun supreme model, het schild is net iets kleiner en de speen is orthodontisch (ook wel anatomisch gevormde speen genoemd). Verkrijgbaar in de verschillende trendy BIBS kleurtjes.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1810302

SamenstellingenNatuurrubber
CollectieBIBS Couture
TypeTutjes
KleurMeerkleurig

Set van 2 Bibs Couture tutjes in natuurrubber Peach & Woodchuck. Dit fopspeentje heeft een vlindervormig schildje en een orthodontische speen. Het elegante schild is ontworpen om een ​​optimale ventilatie te garanderen, zodat de huid rond de mond droog blijft.

De anatomisch gevormde speen is aan de bovenkant gebogen voor een natuurlijke aansluiting op het gehemelte van de baby met een schuin uiteinde voor een gemakkelijke tongplaatsing. De gebogen top bevordert de tongplaatsing en zuigtechniek waarbij de zijkanten van de tong rond de tepel liggen, net als tijdens het geven van borstvoeding. Door het gebogen uiteinde hoeft de baby niet zo hard te zuigen als bij een ronde speen, zodat de fopspeen plat in de mond komt te liggen.

Omdat de speen niet symmetrisch is, moet de fopspeen op de juiste manier in de mond van de baby worden geplaatst. Om dit te garanderen is het schildje speciaal ontworpen om op een vlinder te lijken, zodat gemakkelijk te zien is welke kant de fopspeen op moet draaien.

Maat: maat 1 (0-6 maanden) - maat 2 (+6 maanden)

Materiaal: Het speentje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber - 100% natuurlijk, zacht en flexibel. Het schild is gemaakt van polypropyleen (PP), een lichtgewicht kunststof materiaal met hoge sterkte en is extreem duurzaam - vrij van BPA, PVC en ftalaten.

Gebruiksadvies: BIBS Couture is verkrijgbaar in 2 verschillende maten. We hebben voor elke maat een geschatte leeftijd vermeld, maar deze mag alleen als richtlijn worden gebruikt. De anatomie van kleine kinderen verschilt van kind tot kind, en sommige kinderen geven de voorkeur aan een grotere of kleiner speentje. We raden je daarom aan om te kijken wat het beste bij je baby past. Vergeet niet om de fopspenen na 4-6 weken regelmatig gebruik te vervangen.

_

BIBS is ongekend populair bij ouders en natuurlijk hun kroost. De hippe tutjes uit natuurrubber en siliconen zitten perfect in het mondje van je baby en komt tegemoet aan de natuurlijke zuigbehoefte. Daarnaast komen de fopspenen in de mooiste trendkleuren en maken ze je look compleet.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
BIBS is dé bondgenoot van jonge ouders. Dit merk ontwerpt fopspenen die de zuigreflex van de pasgeborene helpt kalmeren. Voor een maximaal comfort heeft het Deense merk BIBS een unieke fopspeen ontwikkeld met een 100% natuurlijk design! BIBS is, met meer dan 40 jaar ervaring, wereldwijd bekend voor haar spenen die stijl en ergonomie combineren met behoud van de gezondheid van peuters. Kleurrijke fopspenen van natuurlijk rubber De eerste levensmaanden zijn uitdagend voor een baby’s! 9 maanden zaten ze beschut in de baarmoeder van mama en nu beleven ze elke dag iets nieuws. Hun zuigreflex troost en kalmeert hen, en daarom is het zo belangrijk om de juiste fopspeen te kiezen! De BIBS-fopspeen is erg populair in Scandinavië en is populair bij ouders en baby's.Het merk heeft een assortiment biologisch afbreekbare fopspenen ontwikkeld zonder schadelijke of controversiële stoffen. De speen is gemaakt van natuurlijk rubber, terwijl de lus is gemaakt van polypropyleen: een licht, zeer bestendig en duurzaam kunststof. BIBS-spenen bevatten daarom geen PVC of ftalaten. Ze voldoen aan de Europese norm EN 1400 + A1. Deze hoogwaardige materialen beschermen het milieu maar ook de gezondheid van de baby en beperken het risico op huidirritatie. Duurzame fopspenen aangepast aan de mond van de baby BIBS-fopspenen zijn verkrijgbaar in 3 maten, zodat ze zich beter aanpassen aan de groei van elke baby. De karakteristieke vorm van de fopspeen kalmeert pasgeborenen dankzij een ontwerp dat doet denken aan de borst van de moeder. Het is van nature geschikt voor alle zuigelingen, of ze nu borstvoeding krijgen of niet. Bovendien bevordert de flexibiliteit van natuurlijk rubber een perfecte aanpassing van de speen aan de mond van de baby , zonder het risico het gehemelte te vervormen of het toekomstige gebit te verplaatsen. En omdat elke baby uniek is, heeft BIBS een kleurenkaart bedacht met trendy en delicate kleuren. Om verder te gaan zijn de BIBS-lussen handig voor het bevestigen van de fopspeen, het maken van een bijtring of om het ergens op te hangen.