Set Van 2 Flesspenen - Slow Flow - Vanaf de geboorte

Staat: Nieuw product

Natursutten

NT022

De vorm van deze brede flesspenen uit natuurlijk rubber imiteert de moederborst waardoor de fles vertrouwd aanvoelt voor je kleintje en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen.

Zo is het voor jou én je baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren of over te schakelen.

9,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NA-20010

Natursutten set van 2 slow flow flesspenen (0+ maanden). Deze flesspenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Hevea boom, worden gemaakt in Italië en zijn vrij van schadelijke chemische stoffen.

Eigenschappen:

  • gemaakt van 100% natuurrubber
  • vrij van BPA
  • kan worden uitgekookt
  • per 2 stuks verpakt
  • geschikt voor de glazen flessen van Natursutten

Tevens beschikbaar in fast flow (6+ maanden).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.024
Natursutten fopspeentjes zijn heerlijk zacht en licht van kleur ten opzichte van andere natuurrubberen tutjes. Ze worden gemaakt van het eerste sap dat dagelijks van de rubberboom wordt getapt en zorgt voor een zachtere en soepele structuur en mooie kleur. Ook het ambachtelijke handwerk draagt bij aan deze hoge kwaliteit natuurrubberen speentjes. Nadat de vloeibare rubber vanuit Maleisië in Italië is gearriveerd worden de speentjes met de hand gemaakt in een klein familie bedrijf in het noorden van Italië.   Gemaakt van 100% natuurrubber van de eerste tap; Geen naden dus geen kans op bacteriën; Volgt de natuurlijke beweging van baby’s mond; Laat geen afdruk achter op baby’s gezichtje; Ventilatiegaatjes in het schild voorkomen vacuüm; Vrij van PVC, BPA, phthalates en kunstmatige kleurstoffen; Beter voor onze planeet en voor baby. Verkrijgbaar met een rond of vlinder schild en een kers vorm of anatomische vorm. Zodat er altijd een tutje is dat de noden van jouw baby volgt. Naast de natuurlijk rubberen fopspenen zijn er ook flessen, bijtringen en andere baby-accessoires van dit merk verkrijgbaar.