Set Van 2 Glazen Babyflessen - 240 ml

Staat: Nieuw product

Natursutten

NT021

Ook als je een flesje geeft aan je baby kan je kiezen voor de meest natuurlijke weg. Deze set van 2 glazen papflessen met rubberen spenen van natuurlijke oorsprong hebben een natuurlijke zachtheid en imiteren nog beter de moederborst. Een goede opvolging voor borstvoedingbaby's.

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NA-20008

Set van 2 glazen babyflessen van Natursutten, in elke fles kan maximum 240 ml melk. De Natursutten flesspeentjes hebben een innovatieve ontwerp met dubbel anti-koliek ventiel dat een evenwichtige doorstroom garandeert en darmkrampjes en gas vorming in baby's buikje voorkomt. De flesspenen worden gemaakt in Italië van natuurlijk rubber en zijn vrij van schadelijke chemische stoffen. De vorm van de brede flesspeen lijkt op die van een borst en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen. Zo is het voor jou én je baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren.

De glazen Natursutten flessen worden gemaakt in Frankrijk en zijn gemaakt van borosilicaatglas, de hoogste kwaliteit voor ultieme zuiverheid. vaatwasserbestendig en bestand tegen hitte en plotselinge grote temperatuurverschillen. Hierdoor kunnen de flessen veilig worden opgeborgen in de koelkast en worden opgewarmd. Je kan ze zonder probleem steriliseren, alle onderdelen zijn vrij van BPA, ftalaten, polycarbonaten en PVC. Tevens is glas volledig recycleerbaar. Dit is dus een veilige keuze voor je baby én voor de planeet.

De set bestaat uit:
2 glazen flessen 240 ml
2 slow flow flesspenen
2 beschermkapjes

De flesspenen zijn tevens los verkrijgbaar in slow-flow en fast-flow, je kan ze dus nog nabestellen als je ze na een tijdje wil vervangen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.493
Natursutten fopspeentjes zijn heerlijk zacht en licht van kleur ten opzichte van andere natuurrubberen tutjes. Ze worden gemaakt van het eerste sap dat dagelijks van de rubberboom wordt getapt en zorgt voor een zachtere en soepele structuur en mooie kleur. Ook het ambachtelijke handwerk draagt bij aan deze hoge kwaliteit natuurrubberen speentjes. Nadat de vloeibare rubber vanuit Maleisië in Italië is gearriveerd worden de speentjes met de hand gemaakt in een klein familie bedrijf in het noorden van Italië.   Gemaakt van 100% natuurrubber van de eerste tap; Geen naden dus geen kans op bacteriën; Volgt de natuurlijke beweging van baby’s mond; Laat geen afdruk achter op baby’s gezichtje; Ventilatiegaatjes in het schild voorkomen vacuüm; Vrij van PVC, BPA, phthalates en kunstmatige kleurstoffen; Beter voor onze planeet en voor baby. Verkrijgbaar met een rond of vlinder schild en een kers vorm of anatomische vorm. Zodat er altijd een tutje is dat de noden van jouw baby volgt. Naast de natuurlijk rubberen fopspenen zijn er ook flessen, bijtringen en andere baby-accessoires van dit merk verkrijgbaar.