Set van 2 opbergzakken - dots girl

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB013

Wat extra opbergruimte is altijd welkom met kindjes in huis, toch?

Deze set van opbergmanden vol vrolijke stippen, van Sebra, zal je speelhoek meteen opvrolijken en zorgen voor een zalig opgeruimd gevoel!

69,95 €

48,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8011203

STOP/FINISTOP

Leuke set van ruime opbergmanden, ideaal voor wat meer orde en om alle speelgoed mooi bij elkaar te houden. Gebruik deze gestippelde manden in de woonkamer of kinderkamer. Ze zijn gemaakt van gerecycleerde en stevige cellulosevezels.

Verkrijgbaar in 2 kleuren

Diameter en hoogte: 34 en 28 cm

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco katoen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.360.010.530.41
Sebra Interior maakt prachtig Deens design . Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.