Set van 3 Siliconen Paula Tutjes - Sandy

Staat: Nieuw product

Liewood

There is a new binky in town! De Liewood fopspenen zijn zeker het ontdekken waard. Deze geweldige tutjes zijn gemaakt uit stevige siliconen en worden geleverd in prachtige kleuren.

Deze fopspenen hebben een ronde speen, een schattig beerdetail op het schild en een LIEWOOD-logo op het handvat. Een must-have voor kleine tutteraars!

18,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13090 5060

CollectiePaula
TypeTutjes
PrintsSandy
KleurBeige

Drie stijlvolle Paula tutjes Sandy van Liewood. De fopspeentjes zijn gemaakt uit één stuk, waardoor er geen vuil in de randjes kan ophopen en zijn niet uit elkaar kunnen vallen. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten en tal van trendkleuren.

Maten: verkrijgbaar in 0-6 maanden en 6-36+ maanden

Materiaal: 100% duurzaam siliconen, medische kwaliteit

De Liewood fopspenen zijn getest en voldoen aan de Europese norm voor fopspenen EN1400-A2: 2018 voor fysische, mechanische en chemische vereisten.

Gebruik: voor elk gebruik proper maken de hand of in een speciaal daarvoor geschikte machine - Niet uitkoken - Niet reinigen in magnetron of vaatwasser - Wanneer het tutje niet wordt gebruikt, moet deze op een schone, droge plaats worden bewaard, niet in direct zonlicht of in contact met een directe warmtebron - bij eerste tekenen van beschadiging of mankementen niet meer gebruiken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!