Set van 5 gouden wolken kledinghangers - large

Staat: Nieuw product

Rice

RI243

Feesten met... a touch of GOLD (23)

Kan je instant verliefd worden op kapstokken? Yes, you can!

Zeker als je deze grote exemplaren in de vorm van gouden wolken ziet. Een uniek stuk woondeco dat niet in jouw kamer mag ontbreken en ook nog eens functioneel is. We like.

17,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CLHAN-5ZCLOUD

SamenstellingenMetaal
TypeKapstokjes
KleurGoud
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Set van 5 gouden wolken kapstokken large uit de collectie van RICE, ideaal om je kleerkast of kledingrek aan te kleden en je kledij wat extra liefde te geven. De hangers in de vorm van een wolken zijn niet alleen leuk om naar te kijken, de vorm is ook handig om je kledij op de hanger te laten hangen, bandjes glijden er niet af. Een echte musthave voor elk modern interieur met smaak.

Afmetingen: 22,5 x 42 x 1,5 cm
Gebruikadvies: gemaakt voor een gewicht van max 3 kg

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Feesten met... a touch of GOLD
Inspiratie en stories