Sieradendoos met muziek - Wood fawn

Roze muziekdoos om juwelen in te bewaren

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1168

Fawn of the Woods is een prachtig geïllustreerde muziekdoos met een lade voor het opbergen van sieraden en geheimen. Draai aan de zwengel, open de doos en verras!

Een fijn gebeeldhouwd reekalf draait en wordt weerspiegeld op een silhouetspiegel op het liedje The Magic Flute" van Wolfgang Amadeus Mozart.

19,80 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06086

TypeMuziekdozen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Juwelendoosje Wood Fawn van Djeco bevat plek voor al jouw fijne spulletjes. Het speelt een melodie af die ongeveer 2 minuten en 30 seconden duurt. Een mooie decoratie item voor de kinderkamer en een ideaal geboortecadeau.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen: 10,5 x 10,5 x 8,5 cm
Materialen: hout met papier bekleed - fluwelen binnenkant

_

Bij Djeco ontwerpen ze hun collecties met bekende designers, illustratoren en nieuw talent. De tekeningen en kleuren geven elk item een unieke en vrolijke touch. Hun collectie muziekdoosjes spreekt tot de verbeelding en brengt rust en sfeer in de baby- en kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!